Virksomheds profil

Salon Romeo & Julie ejes af frisør Loui Kramer, der blev selvstændig for mere end 19 år siden efter på daværende tidspunk,t at have arbejdet 9 år på forskellige internationale saloner forinden. Salon Romeo og Julie har altid ligget på Godthåbsvej i København, hvor den ligger nu og specialiserer sig i en blanding af moderne trends og traditionelt frisør håndværk.
Salon Romeo & Julie har typisk haft 2-3 medarbejdere i løbet af årene med naturligt til- og afgang i tilpasning til kundemasse og medarbejderes personlige ønsker.
Hos os tror vi på at opbygge et varigt parnerskab imellem salonen og kunde igennem personligt kendskab til preferancer og ved at levere en stabil og høj kvalitet af ensartet ydelse hver gang kunden beder om den samme behandling. Vi stræber efter at holde frisørsaksen skarp ved at uddanne og forny vore individuelle kundskaber løbende og efter at huske på, hvad hver enkelt fremhæver som godt ved hver enkelt frisure, sådan at hver besøgende hver gang kommer lidt tættere på sit eget idealbillede af personlig præsentation.
frisørbillede
  • Frisør Loui startede Salon Romeo og Julie i 1995.
  • Er uddannet frisør i 1985
  • Har international erfaring
  • Underviser og rådgiver andre frisører, samt frisørelever